facebook tracking

Jenni löysi tiensä Cramolle etsiessään työharjoittelupaikkaa viimeistä harjoittelujaksoa varten. Aikaisemmin Jenni on työskennellyt vartijana sekä automyyjänä.

-  Suoritin merkonomin opinnot ja viimeisen työharjoittelujaksoni pääsin suorittamaan Cramon talousosastolla vuonna 2013. Toimenkuvaani kuului samat työt kuin itseasiassa tälläkin hetkellä eli pääasiallisesti vastaan meidän ostoreskontran hoitamisesta. Parin kuukauden päästä valmistumisestani minulle tarjottiin vakituista työpaikkaa Cramolla.

- Nautin rutiineista ja vakituisesta työajasta. Vartijan työ oli liikkuvaa ja hankala sijoittaa perheellisenä työajat sekä oma arkirutiinit yhteen. Rakastan työskennellä numeroiden parissa ja nykyisessä tehtävässäni tämä korostuu erityisesti.

Työssään Jenni vastaa koko Cramo ostoreskontran hoitamisesta Suomen osalta.

- Toimenkuvaani kuuluu käsitellä ostolaskuja sekä hallinnoida käyttäjiä ostolaskujenkäsittelyjärjestelmässä. Toimin myös tavarantoimittajien yhteyshenkilönä, mikäli laskuihin tulee kysyttävää. Lisäksi päivittäiseen työhöni kuuluu erilaiset selvitystyöt. 

Jenni kuvailee työtään jatkuvaksi prosessiksi ja työssä tärkeintä tarkkuuden lisäksi on nopeus.

- Aikatauluissa pysyminen on äärimmäisen tärkeää ja myöskin tulee olla mahdollisimman palvelualtis. Nautin työn sosiaalisesta puolesta, jolloin pääsen puhelimitse palvelemaan asiakkaitani sekä vastaamaan erilaisiin kysymyksiin.

Rutiinintäyteiseen työhön vaihtelua tuo työharjoittelijat, joita osastolla usein on. Jenni toimii pääsääntöisesti harjoittelijoiden opastajana ja kokee harjoittelijoiden tuovan myös lisää uutta taloushallinnon puolelle.

- Harjoittelijoita on ilo ohjata ja koska itsekin Cramolle olen tullut harjoitteluni kautta, pystyn katsomaan asioita myös työharjoittelijan silmin. Näin ollen saan myös uutta näkökulmaa omaankin työhön ja välillä myös uusiakin ideoita. 

Jennille iloa työpäivään tuovat omat työkaverit ja tiimi, jonka tukeen voi aina luottaa. 

- Vaikka nautinkin suuresti työskennellä itsenäisesti, tuovat työkaverit sisältöä työpäivään.

Vapaa-ajallaan Jenni nautti olla perheen parissa sekä ulkoilusta. 

- Päivääni kuuluu lenkkeily Robin-koiran kanssa sekä harrastan myös potkunyrkkeilyä kerran viikossa. Suuren osan vapaa-ajastani täyttää lasten harrastukset: poikani harrastaa jääkiekkoa ja tyttäreni cheerleadingiä. Lasten harrastuksissa haluan olla mahdollisimman paljon mukana ja kannustaa heitä tekemään juuri sitä, mitä rakastavat.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta