facebook tracking
Lotta Liinamaa

Lotta Liinamaa

Asiakasvastaava – Myynti

Lotan ensimmäinen kokemus Cramosta oli asiakkaan näkökulmasta ja nykyään hän on osa Kotkan toimipisteemme huipputiimiä. Lotta valmistui hitsaus- ja metallialan opinnoistaan vuonna 2012. Ennen kuin hän aloitti Cramolla, hän työskenteli pumppualan yrityksessä huolto- ja testaustehtävissä.

Miten päädyit Cramolle?

Valmistuin vuonna 2012 Etelä-Kymenlaakson Ammattiopistosta kone- ja metallialan perustutkinnosta koneasentajaksi, ja pääsin Sulzer Pumps Finlandille kesätöihin pumppumekaanikon töihin. Ne kesätyöt venyivät parivuotiseksi, ja sieltä siirryin Coor Service Managementille Kotkaan Parman betonielementtitehtaalle kunnossapitoasentajaksi. Sieltä tulinkin sitten Cramolle töihin tammikuussa 2015. Tällä hetkellä opiskelen monimuotoisesti töiden ohella Xamkissa tradenomiksi, ja minun on tarkoitus valmistua 2020-2021.

Millainen on työnkuvasi?

Tällä hetkellä työskentelen Kotkan toimipisteessä asiakasvastaavana. Asiakasvastaavan tehtävä vaatii asiakaslähtöistä asennetta, pitkäjänteisyyttä ja aitoa halua palvella ja auttaa asiakasta.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on se, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Joka päivä pääsee tapaamaan ihmisiä, auttamaan ja ratkomaan erilaisia ongelmia heidän kanssaan yhdessä. Joka päivä on mahdollisuus oppia jotain uutta

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Työn ulkopuolella aikani kuluu lähinnä kolmen koiran kanssa touhutessa. Lisäksi harrastan motocrossia ja käyn kuntosalilla.

Mitkä ovat sinun edelläkävijän vinkkisi mainioon päivään?

Yhdessä tekemisellä saadaan asiat vietyä maaliin, ja löydämme ratkaisut jokaiseen pulmaan.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta