facebook tracking
Lotta Liinamaa

Lotta Liinamaa

Vuokraamotyöntekijä – Vuokraus

Lotan ensimmäinen kokemus Cramosta oli asiakkaan näkökulmasta ja nykyään hän on osa Kotkan toimipisteemme huipputiimiä. Lotta valmistui hitsaus- ja metallialan opinnoistaan vuonna 2012. Ennen kuin hän aloitti Cramolla, hän työskenteli pumppualan yrityksessä huolto- ja testaustehtävissä.

- Valmistuin vuonna 2012 Etelä-Kymenlaakson Ammattiopistosta kone- ja metallialan perustutkinnosta koneasentajaksi, ja pääsin Sulzer Pumps Finlandille kesätöihin pumppumekaanikon töihin. Ne kesätyöt venyivät parivuotiseksi, ja sieltä siirryin Coor Service Managementille Kotkaan Parman betonielementtitehtaalle kunnossapitoasentajaksi. Sieltä tulinkin sitten Cramolle!

Hakuvaiheessa Lotta ei ei tiennyt paljoakaan yrityksestä, mutta oli kuitenkin käyttänyt Cramon vuokraamia työkaluja aiemmassa työssään. Kolmen alalla vietetyn vuoden jälkeen hän tietää, että Cramo on hänen näköisensä yritys.

- Olen päässyt työskentelemään laajasti eri toimipisteissä ja arvostan suuresti kertynyttä työkokemusta. Cramolle tullessa tammikuussa 2015 menin vuokraamotyöntekijäksi ISG projektiin Haminaan, jonka jälkeen kerkesin hetken olla Kotkan toimipisteessä ja sitten siirryin Kotkamills projektipisteeseen töihin. Nyt varmaan kohta vuoden verran olen ehtinyt Kotkamills projektipisteen päättymisen jälkeen olemaan Kotkan vuokrauksessa vuokraamotyöntekijänä.

Lotan työpäivät alkavat yleensä lyhyellä kahvihetkellä työkavereiden kanssa, joka merkitsee Lotalle paljon. Koska toimipiste on pieni – tiimissä on Lotan lisäksi kaksi kollegaa – on tärkeää, että yhteishenki ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat vahvoja.

- Tämä on mahtava työpaikka! Cramo on iso toimija Suomessa, mutta kaikki ovat ystävällisiä. Vaikka soittaisin Lappiin henkilölle, jota en ole koskaan tavannut, tuntuu, kuin juttelisin kaverin kanssa. Haluamme samoja asioita.

Cramolaisilla on yhteiset tavoitteet, ja asiakas on aina toimintamme keskiössä. Ja kuka tietää? Nykyisistä asiakkaistamme voi tulla uusia cramolaisia. Lotta on tästä hyvä esimerkki.

Vapaa-aika kuluu Lotalla motocross-harrastuksen parissa. Kotona odottavat kolme koiraa pitävät huolen, ettei kotona aika tule pitkäksi.

- Motocross on minulle rakas harrastus ja sitä on tullut jo useamman vuoden harrastettua. Koirien kanssa tulee ulkoiltua myös paljon ja ne pitävät minut liikkeessä. Ulkoilu on loistava vastapaino työlle.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta