facebook tracking
Lotta Liinamaa

Lotta Liinamaa

Vuokraamotyöntekijä – Vuokraus

Lotan ensimmäinen kokemus Cramosta oli asiakkaan näkökulmasta ja nykyään hän on osa Kotkan toimipisteemme huipputiimiä. Lotta valmistui hitsaus- ja metallialan opinnoistaan vuonna 2012. Ennen kuin hän aloitti Cramolla, hän työskenteli pumppualan yrityksessä huolto- ja testaustehtävissä.

Millainen on työnkuvasi?

Olen päässyt työskentelemään laajasti eri toimipisteissä ja arvostan suuresti kertynyttä työkokemusta. Cramolle tullessa tammikuussa 2015 menin vuokraamotyöntekijäksi ISG projektiin Haminaan, jonka jälkeen kerkesin hetken olla Kotkan toimipisteessä ja sitten siirryin Kotkamills projektipisteeseen töihin. Nyt vuoden verran olen ehtinyt Kotkamills projektipisteen päättymisen jälkeen olemaan Kotkan vuokrauksessa vuokraamotyöntekijänä.

Mikä tekee työpäivästäsi mainion?
Tämä on mahtava työpaikka! Cramo on iso toimija Suomessa, mutta kaikki ovat ystävällisiä. Vaikka soittaisin Lappiin henkilölle, jota en ole koskaan tavannut, tuntuu, kuin juttelisin kaverin kanssa. Haluamme samoja asioita.

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Motocross on minulle rakas harrastus ja sitä on tullut jo useamman vuoden harrastettua. Koirien kanssa tulee ulkoiltua myös paljon ja ne pitävät minut liikkeessä. Ulkoilu on loistava vastapaino työlle.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta