facebook tracking

Sanni Kosonen on kesätyöntekijänä Cramon HR-toiminnoilla. Sanni kiinnostui henkilöstöjohtamisesta opintojensa kautta, ja hän haluaa tekemällä oppia alan saloja.

- Syksyllä alkaa kolmas vuoteni Jyväskylän yliopistossa, jossa opintoni ovat keskittyneet työelämän tutkimukseen ja henkilöstöjohtamiseen. Niiden pohjalta halusin oppia, kuinka henkilöstöasiat käytännössä hoidetaan yrityksissä, sillä opinnoissa keskitytään lähinnä teoreettiseen puoleen. Tähän olenkin päässyt hyvin käsiksi heti ensimmäisistä viikoista alkaen ja olen oppinut valtavan määrän asioita, jotka pitää muistaa ottaa huomioon eritilanteissa.

Sanni nauttii laaja-alaisista työtehtävistä ja uusiin haasteisiin tarttumisesta. Kesän aikana Sannin työnkuvaan kuluu HR-tiimin avustaminen erilaisissa tehtävissä.

- Olen saanut tehdä hyvin monipuolisia työtehtäviä, kuten kääntänyt tekstejä ja kaavioita suomeksi, kirjoittanut uratarinoita ja tiedotteita sekä ylläpitänyt henkilöstötietoja. Lisäksi olen koonnut erilaisia henkilöstöohjeistuksia. Työn lomassa olen päässyt perehtymään hyvin Cramon toimintatapoihin ja tutustumaan myös muiden toimipisteiden cramolaisiin.
 
Kuten niin monen muunkin cramolaisen mielestä, myös Sannin mainion työpäivän rakentumisessa olennaista ovat mukavat työkaverit. Myös kannustavalla ilmapiirillä on suuri vaikutus työpäivään.

- Työpäivästäni tekee mainion loistavat työkaverit, jotka ovat ottaneet vastaan nuoren opiskelijan yhdenvertaisena työkaverina, ja joilta saa apua aina tarvittaessa. Olen iloinen, että näkemyksiäni arvostetaan ja saan tehdä työni parhaaksi katsomallani tavalla.

Opiskelijana Sanni arvostaa, että Cramolla halutaan hyödyntää nuorten tuoretta osaamista ja ajankohtaista tietoa. Lisäksi työkavereilta saatu palaute auttaa kehittymään.

- Olen todella otettu siitä, että heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen minua on kannustettu tuomaan uusia ideoita esille ja työtehtävissä olen päässyt käyttämään omaa osaamistani. Olen oppinut paljon uutta ja uskon, että tästä kokemuksesta on jatkossa kovasti hyötyä.
Yhteistyö on ollut hyvin toimivaa ja joustavaa, minkä ansiosta olen pystynyt järjestämään työni omien tilanteideni ja aikataulujeni mukaan.

Sannin vapaa-aika on usein melko hektistä useiden harrastusten takia. Vaikka harrastukset vievät paljon aikaa, antavat ne myös paljon energiaa ja auttavat karistamaan opiskelu- ja työasiat pois mielestä.

- Vapaa-ajastani suuri osa kuluu tanssiopistolla, sillä käyn nyky- ja jazztanssitunneilla sekä balettitunneilla lähes joka arki-ilta. Pyrin ehtiä käymään myös hevostalleilla ratsastamassa aina kun aikataulu antaa myöten. Lisäksi yritän ennättää näkemään myös niitä ystäviä, joita en harrastuksissa näe.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta