facebook tracking

Heikki Kiviniemi on kauppatieteiden opiskelija, joka on viettänyt jo useamman kesän Cramolla työskennellen. Tänä kesänä hän työskentelee Cramon taloushallinnolla ostoreskontran merkeissä. Heikki uskoo kesätöiden auttavan häntä tulevaisuuden suunnitelmiensa kanssa, sillä hän aikoo opinnoissaan syventyä rahoituksen maailmaan.

- Päädyin Cramolle kummisetäni kautta. Työskentelin kaksi kesää Cramon Espoon toimipisteellä ja tänä kesänä pääsin pääkonttorille työskentelemään ostoreskontran pariin. Cramon lisäksi olen tehnyt kesätöitä mm. kiinteistönhoidon parissa. Olen opiskellut kauppatieteitä vuoden verran Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Opintoni ovat antaneet hyvän pohjan työskentelemiseen taloushallinnon työtehtävissä, ja ne ovat mahdollistaneet sopeutumisen työhön nopeammin, koska olen saanut peruskäsityksen, miten taloushallinto toimii. Itse työssä olen oppinut, miten ostoreskontra käytännössä toimii. Tulevaisuudessa tulen keskittymään opinnoissani rahoitukseen ja analytiikkaan ja olen varma, että kesätyöjakso tukee opintojani jatkossa. 

Kesätöissä taloushallinnolla Heikki on päässyt työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa. Monipuoliset tehtävät vaativat myös moninaisten taitojen hyödyntämistä, sillä työ vaatii yhtä aikaa nopeutta ja täsmällisyyttä.

- Työssäni tuen Suomen Cramon ostoreskontran hoitamista sekä avustan tarvittaessa muissa taloushallinnon tehtävissä, kuten laskutuksessa. Ostoreskontran hoitamisessa vaaditaan ripeyttä, huolellisuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Työ vaatii myös jonkun verran selvitystyötä. 

Heikki on hyvin tyytyväinen Cramon tarjoamiin mahdollisuuksiin työuraa ajatellen. Hän kokee sekä työyhteisön että itse työn antavan hyvät lähtökohdat uuden oppimiseen ja taitojen kehittämiseen.

- Koen Cramon uramahdollisuudet monipuolisiksi, ja mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ovat loistavat. Lisäksi työyhteisö on todella tiivis ja esimerkiksi apua voi kysyä keneltä tahansa.

Työkaverit sekä työpaikan ilmapiiri ovat avain asemassa Heikin mainion työpäivän muodostumisessa.

- Työpäivästäni tekee mainion iloiset työkaverit sekä työyhteisön loistava tekemisen asenne.

Vapaa-ajalla Heikki saa virtaa sporttisista harrastuksistaan.
- Työajan ulkopuolella pelailen golfia sekä urheilen monipuolisesti

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta