Heikki Kiviniemi on kauppatieteiden opiskelija, joka on viettänyt jo useamman kesän Cramolla työskennellen. Tänä kesänä hän työskentelee Cramon taloushallinnolla ostoreskontran merkeissä. Heikki uskoo kesätöiden auttavan häntä tulevaisuuden suunnitelmiensa kanssa, sillä hän aikoo opinnoissaan syventyä rahoituksen maailmaan.

Kuinka päädyit Cramolle?

Päädyin Cramolle kummisetäni kautta. Työskentelin kaksi kesää Cramon Espoon toimipisteellä ja tänä kesänä pääsin pääkonttorille työskentelemään ostoreskontran pariin. Cramon lisäksi olen tehnyt kesätöitä mm. kiinteistönhoidon parissa. Olen opiskellut kauppatieteitä vuoden verran Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Opintoni ovat antaneet hyvän pohjan työskentelemiseen taloushallinnon työtehtävissä, ja ne ovat mahdollistaneet sopeutumisen työhön nopeammin, koska olen saanut peruskäsityksen, miten taloushallinto toimii. Itse työssä olen oppinut, miten ostoreskontra käytännössä toimii. Tulevaisuudessa tulen keskittymään opinnoissani rahoitukseen ja analytiikkaan ja olen varma, että kesätyöjakso tukee opintojani jatkossa. 

Millainen työnkuva sinulla on?

Työssäni tuen Suomen Cramon ostoreskontran hoitamista sekä avustan tarvittaessa muissa taloushallinnon tehtävissä, kuten laskutuksessa. Ostoreskontran hoitamisessa vaaditaan ripeyttä, huolellisuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Työ vaatii myös jonkun verran selvitystyötä. 

Koen Cramon uramahdollisuudet monipuolisiksi, ja mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ovat loistavat. Lisäksi työyhteisö on todella tiivis ja esimerkiksi apua voi kysyä keneltä tahansa.Työpäivästäni tekee mainion iloiset työkaverit sekä työyhteisön loistava tekemisen asenne.

Mitä harrastat vapaa-ajalla?
Työajan ulkopuolella pelailen golfia sekä urheilen monipuolisesti

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta