facebook tracking
Antti Jussila

Antti Jussila

Vuokraamoesimies – Vuokraus

Antti Jussila toimii Jyväskylän vuokraamon esimiehenä. Aiemmista tehtävistä hänelle on kertynyt kattava osaaminen erilaisista myynnin tehtävistä ja runsaasti taitoja esimiestehtävissä, mitä hän pääsee hyödyntämään nykyisessä työssään. 

Kuinka päädyit Cramolle?

Aikaisemmat työni ovat olleet vahvasti myyntiin ja varastonhallintaan keskittyneitä. Edelliset pestit ennen Cramoa ovat olleet myyntipäällikön hommia, joissa oli tuloksellisen vastuun lisäksi myös myyntivalmennusta ja kouluttamista. Jyväskylään muutettuani etsin aktiivisesti pitkäaikaista työpaikkaa, jossa pääsisin vahvuuksiani toteuttamaan. Oma kokemukseni antoi hyvän pohjan esimiehenä toimimiseen ja erinomainen työporukka ja koulutus taas takasivat, että pääsin Cramon työtapoihin mahdollisimman nopeasti kiinni.  

Millainen työnkuva sinulla on?

- Vastaan toimipisteen taloudellisesta tuloksesta sekä operatiivisesta toiminnasta. Työpäivät harvemmin ovat veljiä keskenään, joka tekee arjesta erittäin mielenkiintoisen ja mukavan haastavan. Sopivassa suhteessa rutiineja ja vaihtuvia työtehtäviä. Oma ajankäytön hallinta on tärkeässä roolissa omassa työssäni. Palaverit, asiakastapaamiset, hallinnolliset työt ja projektit täyttävät kalenteria pääosin. 

Mikä tekee työpäivästäsi mainion?

- Omasta työpäivästäni tekee mainion se, kun suunnitelmat saadaan aikataulussa toteutukseen. Silloin tiedetään, että arjen rutiinitoimet ovat kunnossa, kun aikatauluihin ei isoja muutoksia synny. 

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

- Vapaa-ajalla urheilen aktiivisesti. Aktiivisimmin jalkapallon parissa jossa pelaan 2-divisioonassa Fc Vaajakoskessa. Tykkään myös lenkkeillä, käydä salilla ja ulkoilla koiran kanssa. Musiikilla on myös tärkeä rooli elämässä. Keikoilla ja festareilla on mukava käydä lempiartisteja kuuntelemassa. 

antti.jussila@cramo.com

+358407265462

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta