facebook tracking
Matleena Hämäläinen

Matleena Hämäläinen

Asentaja – Asennus

Matleena Hämäläinen löysi tiensä Cramolle pari vuotta sitten asennuksen tehtäviin. Hän aloitti työt ensin vuokrafirmassa, mutta siirtyi sitten Cramon kirjoille. Matleenalla on kokemusta myös pintakäsittelystä, sillä hänen edellinen työpaikkansa oli maalausliikkeessä. 

- Päädyin vuokrafirmaan, kun Cramo etsi Valmetin työmaalle työntekijöitä. Sen jälkeen sain työpaikan Cramon asennuspalveluista. 

Matleenan erikoisalaa on rakennustelineiden asentaminen. Hän toimii lähellä asiakkaita, sillä Matleenan tehtäviin kuuluu pääasiassa telineiden asentaminen asiakkaan työmailla. Lisäksi hän avustaa asennuksen muissa työtehtävissä. 

- Työpäivät ovat hyvin vaihtelevia, mutta minun työtehtäviini kuuluu etupäässä telineiden asentaminen. Telineiden kanssa toimiminen vaatii täsmällistä työturvallisuudesta huolehtimista, jotta vaaratilanteita ei pääse syntymään asentajalle eikä asiakkaalle. Koen onnistuneeni työssäni hyvin silloin, kun asiakas on tyytyväinen. 

Asiakkaan tyytyväisyys on Matleenalle tärkeään, ja hyvin tehty työ tekee asiakkaan työpäivästä mainion. Mutta mikä tekee Matleenan omasta päivästä mainion? 

- Työkaverit, meidän oma pieni perhe! On uskomatonta, miten samanhenkiset ihmiset ovat löytäneet tänne yhteen ja kaikki tulevat niin hyvin toimeen keskenään. 

Työpäivän jälkeen Matleena tykkää ottaa rennosti ja oleilla kotona. Hänen arkea piristämässä ja Matleenan mukana liikkumassa on myös hänen koiransa. 

- Vapaa-ajalla ulkoilen koiran kanssa, ja käymme yhdessä metsässä lenkillä. 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta