facebook tracking
Ville Filpus

Ville Filpus

Vuokraamotyöntekijä – Vuokraus

Ville Filpus on Jyväskylän joka paikan höylä: Vuokraamolla työskentelevä Ville on ehtinyt kokeilemaan monenlaisia tehtäviä Cramolla parin vuoden aikana, ja moninaista kokemusta on kertynyt myös aiemmista työpaikoista. Cramon työpaikkailmoituksen löydettyään Villen työt alkoivat rivakasti ja siitä lähtien erilaisia tehtäviä on riittänyt. 

- Tulin Cramolle vuokratyöfirman kautta helmikuussa 2017. Olin aikaisemmin ollut töissä satunnaisesti sukulaiseni rakennusyrityksessä, Jyväskylän Kaupunginteatterilla sekä henkilöstöpalveluyritys Workpowerin kautta tuotantotyöntekijänä. Katselin TE-toimiston sivuja ja Cramon ilmoitus pisti silmään. Työpaikan läheisyys ja mielenkiintoiset työt laittoivat minut pistämään hakemuksen. Minut kutsuttiin jo seuraavana päivänä työhaastatteluun ja aloitin työt heti seuraavana maanantaina. 

Tutustuminen Cramon tuotteisiin ja arkeen alkoi varastolla, mutta pian energinen Ville siirtyi vuokraamon puolelle asiakaspalvelu-, kaluston hallinta- ja kunnossapitotehtäviin. Välillä hän on ehtinyt tekemään myös tutkimusmatkan kurottajien maailmaan mutta löysi tiensä takaisin vuokraamolle, jossa hän parhaiten viihtyy. 

- Toimin ensimmäisen kuukauden varastomiehenä, jolloin opin tuotteet ja käytännöt. Tämän jälkeen minusta alettiin pikkuhiljaa kouluttamaan vuokrausjärjestelmä Rentalin taituria. Siirryinkin jonkin ajan päästä pääosin asiakaspalvelijaksi ja tekemään nostinten vuokrauksen välisiä tarkastuksia. Kokeilin hetken kurottajan kuljettamista mutta se ei napannut, ja palasin takaisin vuokraamoon. Tällä hetkellä vastuu alueitani ovat asiakaspalvelu, nostinten vuokrauksen väliset tarkastukset, asiakkaille koneiden haaliminen eri toimipisteistä sekä telinekeräilyt – eli käytännössä toimin joka paikan höylänä. 

Villelle tärkeää ovat mukavat työkaverit, joiden seurassa työt sujuvat mutkattomasti. Lisäksi hänen mainioon työpäivään kuuluu palautteen saaminen niin onnistumisista kuin myös kehityskohteista. 

- Työpäivästä parhaan tekee työkaverit, jotka motivoivat, sekä työkavereilta tuleva välitön palaute hyvässä ja pahassa. 

Villen vapaa-aikaan kuuluu musiikki ja urheilu kavereiden kanssa. 

-Työajan ulkopuolella pelailen koripalloa ja soittelen bassoa bändissä. 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta