Essi Erkkilä halusi löytää opintoihinsa soveltuvan työharjoittelupaikan, jossa pääsisi työskentelemään markkinoinnin parissa. Cramolla Essi on päässyt laajasti tutustumaan vuokrausalaan  ja myös hyödyntämään opintojaan omassa toimenkuvassa.

- Olen Vaasan ammattikorkeakoulusta toisen vuoden käynyt Tradenomiopiskelija, jonka kautta päädyin Vaasan Cramon toimipisteelle keväällä 2018 suorittamaan Markkinoinnin työharjoittelua. Ennen tradenomiopintojani valmistuin Vaasan ammattiopistosta liiketalouden perustutkinnosta, jonka jälkeen päätin jatkaa opiskeluja liiketalouden alalla Vaasan ammattikorkeakoulussa. Aikaisempia työkokemuksia minulle on lähinnä kertynyt kesätöiden kautta kaupan alalta ja ammattiopiston työharjoitteluiden kautta, mutta Cramolla suoritettu työharjoittelujakso antaa uusia hienoja kokemuksia.

- Työn kuvaani kuuluu suurimmaksi osaksi markkinointiin liittyvät työtehtävät. Olen muun muassa ollut mukana Vaasan Cramon asiakaspäivien järjestämisessä ja asiakaspäivillä suoritetussa asiakastyytyväisyyskyselyn luomisessa ja sen analysoinnissa. Tutkimuksessa selvitimme asiakkaiden tyytyväisyyttä toimipisteemme kokonaispalveluun, jonka kautta saimme mahdollisia kehityskohtia palvelun parantamiseksi. Työnkuvaani on myös kuulunut hyvityksien tekeminen sekä tiliöinnit. Yksi työtehtäväni oli myös pitää instagram päivä omasta työpäivästäni Cramo Finlandin instagram sivuilla. 

- Parasta markkinoinnin työharjoittelussani on se, kun pääsen näkemään ja hyödyntämään koulussa opittujani asioita käytännössä. Parasta työssäni on myös hyvät työkaverit, joilta voi myös tarvittaessa pyytää apua työtehtävissä. 

- Työajan ulkopuolella vietän paljon aikaa pesäpalloa pelaillen sekä hyvien ystävieni seurassa.

essi.erkkila@cramo.com

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta