facebook tracking

Markus Bågman työskentelee Jyväskylässä Cramon kurottajapalveluilla. Markuksella on monipuolista kokemusta rakentamisen piiristä: Ennen kurottajan kuljettajan uraa, hän on toiminut LVI-alalla putkimiehen tehtävissä ja myös betoniala on ehtinyt tulemaan tutuksi. Cramolaisena Markus on melko tuore tapaus, mutta hän on ehtinyt päästä hyvin sisälle yrityksen arkeen ja kokenut työnsä mielekkääksi. 

Millainen on työnkuvasi?

Työpäiväni kuluvat asiakkaiden työmailla kurottajan ohjaimissa. Itse kurottajan kuljettamisen lisäksi huolehdin koneen kunnossapidosta ja huoltamisesta. Välillä kurottaja kuitenkin saa jäädä myös parkkiin, sillä olen päässyt tekemään töitä myös vuokraamon puolella, mikä on tuonut työnkuvaan lisää monipuolisuutta ja antanut mahdollisuuden tutustua myös työkavereiden työtehtäviin. 

Mikä tekee työpäivästäsi mainion?

Työt sujuvat jouhevasti ja töihin tuleminen on mukavaa, kun työkavereiden kesken on hyvä ilmapiiri ja eri toiminnot pelaavat hyvin yhteen. Mainio päivä työmaalla mielestäni syntyy hyvistä työkavereista, joiden kanssa töiden tekeminen on hauskaa. Huumori on tärkeää, ja sitä meillä riittää!

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajalla urheilen mielelläni. Salibandyn ja jalkapallon lisäksi tykkään myös kulkea työmatkat pyörällä. 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta