facebook tracking

Jussi Tammenojan työpäivät koostuvat kurottajien ajojärjestelyistä, kurottajan kuljettamisesta sekä kurottajapalveluiden myymisestä.

Kuinka päädyit Cramolle?

Tulin Cramolle töihin vuonna 2017, kun yksi meidän myynnin työntekijöistä otti yhteyttä ja kertoi, että kurottajapalveluilla voisi olla töitä tarjolla. Olen työskennellyt useissa hyvin erilaisissa rakennusalan tehtävissä. Aiemmista töistä ja monipuolisesta osaamisesta on paljon apua nykyisessä työssäni, koska tiedän kuinka erilaisissa tehtävissä on hyvä toimia ja mitä milloinkin on otettava huomioon. 

Millainen on työnkuvasi?

Minun vastuulla on oikeastaan kaikki kurottajiin liittyvät asiat Jyväskylässä. Järjestelen kurottajien ja kuskien aikataulut, huolehdin koneiden huoltojen järjestämisestä ja ajan kurottajaa myös itse. Lisäksi käyn työmaatoimistoilla juttelemassa tulevista töistä ja pyrin järjestämään uusia työtilaisuuksia, eli teen myös myyntityötä. Haasteena työssäni on saada asiakkaiden ja kurottajan kuljettajien aikataulut sopimaan yhteen, niin että kone on paikalla asiakkaan luona silloin kun sitä tarvitaan. Jos jollekin kurottajan kuljettajista ilmenee ongelmia, etsin niihin ratkaisuja.

Millaisia taitoja tarvitset työssäsi?

Työssäni tarvitaan monenlaisia taitoja, erityisesti ihmisten kanssa pitää tulla hyvin toimeen, koska olen asiakkaisiin paljon yhteydessä. Ihmistuntemus on tärkeää myös myyntityön kannalta. Hyvä asioiden koordinointikyky on ajojärjestelytehtävissä olennaista, erityisesti silloin kun on kiirettä ja koneita ei meinaa riittää joka työmaalle, mutta asiakkaan kanssa sovituista asioista on pidettävä kiinni. Tietysti myös koneiden hyvä hallinta on tärkeää kurottajan kuljettajan työtä ajatellen. 

Mikä on parasta työssäsi?

Tekemistä riittää paljon ja puhelin soi tiheään tahtiin, joten työpäivät eivät ehdi käymään tylsiksi ja aika kuluu nopeasti. Työssäni on kuitenkin hyvät vaikutusmahdollisuudet ja pystyn suunnittelemaan hyvin oman päiväni kulkua. Saan tehdä työni parhaaksi katsomallani tavalla, mikä tuli positiivisena yllätyksenä Cramolle tullessani.

Mikä tekee työpäivästäsi mainion?

Työpäiväni on onnistunut mainiosti silloin, kun asiakkaalta kuulee positiivista palautetta. Täällä on myös mukava työporukka, jonka kanssa on ilo työskennellä. 

Kuinka vietät vapaa-aikasi?

Veneily on ollut merkittävin harrastukseni jo yli 15 vuotta. Touhuan päivittäin veneiden kanssa ja veneitä löytyy rannasta useampi kappale – eri käyttötarkoituksiin omansa. Lähes aina kun järvi on sulana, minut löytää järveltä. Veneilyn lisäksi käyn kuntosalilla, ja pidän myös pyöräilemisestä. 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta