facebook tracking
Maiju Nupponen

Maiju Nupponen

Viestintäpäällikkö – Hallinto

Viestintäpäällikkö Maiju Nupponen tietää, että viestintä on kaikkien yhteinen asia. Maijun mainiona työpäivänä tehdään töitä hymy huulessa ja pieni pilke silmäkulmassa. Niillä eväillä syntyy myös tulosta!

Miten päädyit Cramolle töihin?

Tulin taloon kymmenisen vuotta sitten, kun rekrytointifirma vinkkasi minulle paikasta. Aloitin ensin myynnissä ja siirryin pian markkinointiin ja viestintään. Nykyisessä viestintäpäällikön tehtävään tulin valituksi pari vuotta sitten, kun edeltäjäni siirtyi Cramo-konsernin markkinointijohtajaksi. Ennen Cramoa olin hankkinut työkokemusta projektipäällikkönä EU-hankkeessa ja projektiassistenttina käyttäjä- ja käytettävyystutkimusten parissa. 

Koulutukseltani olen markkinoinnin tradenomi. Cramo tukee työntekijöiden koulutusta ja osaamisen kehittämistä, joten olen päässyt suorittamaan töiden ohessa tiedottajan tutkinnon sekä paljon erilaisia lyhyempiä opintokokonaisuuksia.

Tärkeimmät taidot viestintäpäällikön tehtävässä?

Viestintäpäällikön tehtävässä tarvitaan projektinhallintaa, vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Cramolla viestintä ja markkinointi on viestintäpäällikön näpeissä, joten on tärkeää osata hyödyntää sekä viestinnän että markkinoinnin keinoja viestin läpiviemiseksi.

Työskentelytapani on hyvin verkostoituva, sillä viestinnässä täytyy ymmärtää eri kohderyhmiä. Ikinä ei saisi olla liian kiire kuunnella työkaverin tai asiakkaan kuulumisia, koska sieltä ammennetaan  parhaat sisällöt ja ideat viestintään ja markkinointiin.

Parasta työssä?

Viestinnän ja markkinoinnin tärkein tehtävä on tukea liiketoimintaa. Pääsen tekemään tiivistä yhteistyötä lähes kaikkien eri osastojemme kanssa. Olen oppinut todella paljon esimerkiksi henkilöstöhallinnosta, koska teemme käsi kädessä muun muassa sisäistä viestintää. Eri toimintojen kanssa työskennellessä jokainen päivä on erilainen ja opettaa uutta.  

Minulla on ympärilläni loistava tiimi, jossa työskennellään hyvällä energialla ja pilke silmäkulmassa. Parhaat jutut syntyvät usein yhdessä sparrailllen ja ovat maustettuja useamman ihmisen hyvillä ideoilla.

Mitä teet tai harrastat työajan ulkopuolella?

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies, kolme lasta ja sekarotuinen pikkukoira Nupsu. Koirulimme seikkailuja voi seurata Instagramissa nimimerkillä @nupsuthefleabag. Rakentaminen ja remontointi värittää vahvasti myös vapaa-aikaa, koska olemme juuri rakennuttaneet uuden talon perheellemme.

MAIJUN MAINION PÄIVÄN PERIAATTEET:

TEE TOSISSAAN, MUTTA ÄLÄ TOTISESTI Töissä saa olla hauskaa ja silloin syntyy myös tulosta. 

 VERKOSTOIDU JA OLE LÄSNÄ Tervehdi ja varaa aikaa höpöttelyyn kahvihuoneessa.

OLE AVOIN UUSILLE ASIOILLE Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita. Joka hetki voi oppia jotain uutta.

 

+358 50 361 2314

Joko Cramo Finland Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@cramo.com
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta