facebook tracking
Anne Forsman

Anne Forsman

Asiakaspäällikkö – Myynti

Jyväskylän asiakaspäällikkö Anne Forsman ei pelkää liata käsiään, jos työ sitä vaatii. Hän näkee, että mainio työpäivä taataan joustavalla ja hyvällä asiakaspalvelulla.

Miten päädyit Cramolle töihin?

Työskentelin aiemmin kiinteistönvälitysfirmassa myyntisihteerinä. Hain seitsemisen vuotta sitten paikkaa Cramolta vuokraamotyöntekijänä. Siitä alkoi ura talossa. Pääsin työskentelemään Jyväskylässä vuokraamoesimiehenä ja tällä hetkellä työskentelen alueeni asiakaspäällikkönä.

Tärkeimmät taidot nykyisessä tehtävässä?

Mielestäni oma esimerkki on kaikkein tärkeintä. Aikaisemmassa roolissani vuokraamoesimiehenä tämä korostui erityisesti. Jos aikansa käyttää pelkästään papereiden pyörittelyyn, ei voi vaatia alaisiltakaan reipasta asennetta. En pelkää liata käsiäni, vaan vie roskat siinä missä muutkin. Olen itse tehnyt hommia tiskillä ja tunnen käytännön työn.

Parasta työssä?

Voin luottaa siihen, että työkaverit hoitavat aina lupaamansa työt. Minun ei tarvitse käyttää aikaani asioiden tarkisteluun. Jyväskylän vuokraamossa annetaan myös suoraa ja välitöntä palautetta. Ja välillä nautitaan hyvät pullakahvit.

ANNEN MAINION PÄIVÄN PERIAATTEET:

MUISTA OLLA POSITIIVINEN
Oma esimerkki auttaa myös muita jaksamaan.

PIDÄ LOUNASTAUOT
Yritän pitää kiinni lounastauoista, että tulisi syötyä muutenkin kuin ahmimalla koneen ääressä.

ANNA SUORAA PALAUTETTA
Selän takana puhuminen ei vie asioita eteenpäin.

anne.forsman@cramo.com

+358 50 351 4834

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta