facebook tracking
Enni Mannerjoki

Enni Mannerjoki

Hankepäällikkö – Vuokraus

Miten päädyit Cramolle?

Tulin Cramolle vuonna 2015, kun kaipasin uusia kokemuksia työelämään, mutta halusin kuitenkin pysyä teknisellä alalla. Aikaisemmin työskentelin lähes 9 vuotta Onnisella pääasiassa erilaissa myynnin rooleissa.

Millainen työnkuva sinulla on?

Johdan, valmistelen ja suunnittelen koko organisaatiota koskevaa hanketta, ja koordinoin useita eri alaprojekteja. Tuen projektipäälliköitä, jotka jalkauttavat uutta konseptia. Varmistan, että hanke etenee aikataulun mukaisesti ja kohti yhteistä päämäärää.

Millaisia taitoja tarvitset työssäsi?

Hankepäällikön tehtävässä tarvitaan kykyä suunnitella, ohjata ja priorisoida laajoja kokonaisuuksia, hyviä sosiaalisia taitoja ja määrätietoisuutta asioiden edistämiseksi ja läpiviemiseksi, mutta myös halukkuutta ottaa vastuuta. Tehtävä edellyttää kykyä ymmärtää liiketoiminnan tarpeita. Toimenkuvani vaatii lisäksi hyviä esiintymis- ja kommunikointitaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Mikä on parasta työssäsi?

Työpäivistäni tekee mielenkiintoisen itsenäinen työote, ihmisten kanssa tekeminen ja mahdollisuus päästä vaikuttamaan isoihin asiakokonaisuuksiin. Jokainen päivä on täynnä uusia ja haastavia tilanteita, jotka motivoivat jatkuvaan organisaation kehittämiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

enni.mannerjoki@cramo.com

0409004148

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta