facebook tracking
Teemu Marjeta

Teemu Marjeta

Aluemyyntipäällikkö – Myynti

Miten päädyit Cramolle?

Minulla on kaupallisen alan koulutus ja olen aiemmin ollut sekä Laattapisteellä, että Kärcherillä vetämässä Pohjois-Suomen myyntiä. Cramo isona talona vaikutti mielenkiintoiselta työnantajalta, joten kiinnostuin tehtävästä. Aluemyyntipäällikön työnkuvassa yhdistyvät b-to-b myynti ja henkilöstöjohtaminen, jotka kumpikin ovat ominta alaani. Rakennusalakin oli minulle tuttu jo edellisistä työpaikoista, joten koin, että tässä tehtävässä voin hyödyntää aiempaa osaamistani ja pääsen toimimaan isossa organisaatiossa vastuullisessa tehtävässä. Kohta on vuosi cramolaisena täynnä ja varmasti monta mielenkiintoista vuotta vielä edessä.

Millainen työnkuva sinulla on?

Aluemyyntipäällikön työnkuva on todella laaja ja vaihteleva. Suurin osa työajasta menee henkilöstöjohtamiseen ja tavoitejohtamiseen liittyviin asioihin. Huolehdin, että A3-alueella myynnin prosessi toteutuu ja palaverikäytännöistä pidetään kiinni. Käyn säännöllisesti myös asiakaspäälliköiden mukana työmailla ja osallistun asiakkaiden vuosisopimusneuvotteluihin. Kun pohjoisin toimipiste on Rovaniemellä ja eteläisin Seinäjoella, niin työ on ainakin liikkuvaa.

Mikä tekee työpäivästäsi mainion?

Työkaverit. Meillä on niin Cramon myynnissä, kuin muissakin toiminnoissa, loistava porukka ja yhteistyö toimii hienosti. Apua saa aina, kun muistaa vain pyytää. Meillä tehdään töitä tosissaan, muttei totisena. Cramolla kuunnellaan jokaisen mielipidettä ja kehitysideoita. Se tuo tunteen, että omalla toiminnallaan voi aidosti kehittää asioita. Myynnissä on käytössä hyvät ja nykyaikaiset työkalut, joten meillä on hyvät edellytykset toimia vuokrausalan esikuvana tulevaisuudessakin.

Mitä teet tai harrastat työajan ulkopuolella?

Perheeseen kuuluu minun lisäkseni vaimoni Katri ja englanninbulldoggi Dolly. Viikonloput menevät usein mökkeillessä Taivalkoskella ja innokkaalle kalamiehelle siellä on hyvät edellytykset harrastaa, koska Iijoen parhaat taimenkosket ovat lähellä. Country- ja rockabilly-musiikki sekä jenkkiautot ovat myös lähellä sydäntä. Kerran vuoteen tulee tehtyä lomareissu tuonne kyseisten musiikkityylien alkulähteille USA:n syvään etelään. Harrastan myös ruoanlaittoa ja sielläkin bravuurit löytyvät amerikkalaisen BBQ-keittiön suunnalta.

teemu.marjeta@cramo.com

040 768 5580

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta