facebook tracking
Henrik Kosonen

Henrik Kosonen

Myyntipäällikkö – Myynti

Myyntipäällikkö Henrik Kosonen on pitkän linjan cramolainen: hän on ollut mukana yrityksen toiminnassa jo Cramoa edeltäneen Rakentajain Konevuokraamon ajoilta asti. Ennen Cramolle tuloa Henrik toimi rakennusmestarina, ja lisäksi hänellä on takanaan pitkä ammattilaisura lentopalloilijana. 

Kuinka päädyit Cramolle?

Aloitin Rakentajain Konevuokraamo Oyj:n Varkauden ja Pieksämäen aluepäällikkönä vuonna 2000. Silloin tehtävässä vastasin vuokrauksen lisäksi timantti- ja kuivauspalveluista. Aluepäällikön tehtävän jälkeen toimin Keski- ja Itä-Suomen piiripäällikkönä. Piiripäällikön tehtävästä teki erikoisen mielenkiintoisen se, että vastasin ihan kaikesta mitä alueella tapahtui – kiinteistöistä koneiden varaosiin. Ennen Cramoa olin Haukivuoren kunnalla rakennusmestarina ja ennen sitä yli 10 vuotta päätoimisena lentopalloilijana.

Millainen työnkuva sinulla on?

Olen tällä hetkellä Itä- ja Keski-Suomen myyntipäällikkönä. Pidän huolen, että tavoitejohtaminen toteutuu, ja että asiakaspäälliköt pystyisivät tekemään töitä asiakkaiden parissa mahdollisimman helposti. Viikoittain olen asiakaspäälliköiden mukana asiakastapaamisissa, jotta ymmärrys asiakkaan tarpeista ja ongelmista pysyisi mielessä joka päivä.

Mikä on parasta työssäsi? 

Vaihtelevat työtehtävät ja asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen. Parasta Cramolla on mukavat työkaverit, joiden ammattitaito helpottaa omien ongelmien ratkaisemista. Uskon, että tulevaisuudessakin pärjäämme kilpailussa, ja olemme edelleen monissa asioissa suunnannäyttäjiä.

Mitkä ovat sinun edelläkävijän vinkkisi mainioon työpäivään?

Mainio Päivä Cramolla on joukkueurheilua, jossa yhdessä saavutetaan voitot. 

Mitä harrastat vapaa-ajalla?

Harrastan talvisin maastohiihtoa ja varsinkin pitkien matkojen massahiihtotapahtumat kiinnostavat. Lisäksi seuraan, valmennan ja pelaankin edelleen lentopalloa. 

henrik.kosonen@cramo.com

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta