Henri Miettinen

Henri Miettinen

Aluepäällikkö


Aluepäällikkönä työskentelevä Henri Miettinen nauttii monipuolisesta tehtävänkuvastaan. Haasteista ja vaihtelusta nauttiva Henri on myös kiivennyt Mount Everestin base campille.

Kuinka päädyit Cramolle?

Rakennusinsinööriksi opiskelun aikana työskentelin rakennuttajana ja valvojana Kuopion Kaupungin Tilakeskuksella. Rakennusinsinööriksi opiskelun jälkeen olen myös opiskellut YAMK insinöörin tutkinnon ja suoritan tällä hetkellä MBA-tutkintoa työni ohessa.  Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt mm. vastaavana työnjohtajana rakennusliikkeissä. Siirryin Cramolle aloittamaan logistiikkapalvelut tuotelinjan Kuopion yliopistollisen sairaalan työmaalle, jossa teimme uutta Säde-rakennusta. Työskentelin logistiikkavastaavana noin vuoden ajan ennen siirtymistäni asennuspäälliköksi.  Työskentelin asennuspäällikkönä noin neljä vuotta ennen siirtymistäni aluepäälliköksi.

Millainen työnkuva sinulla on?

Siirryin aluepäälliköksi sisäisen haun kautta vuoden 2019 alussa. Työssäni vastaan Keski- ja Itä-Suomen alueen liiketoiminnasta kokonaisuudessaan yhdessä tiimini kanssa. Nykyisessä tehtävässäni tarvitaan strategista ymmärrystä suurista kokonaisuuksista, johtamistaitoja sekä taloudellisten tunnuslukujen vankkaan tuntemusta

Mikä on parasta työssäsi?

Työpäivistäni tekee mainion se, että saan työskennellä monipuolisesti eri asioiden parissa eikä yksikään päivä ole samanlainen kuin toinen. Koen onnistuneeni silloin, kun saan töitä valmiiksi ja siirryttyä eteenpäin seuraavan homman kimppuun. Cramolla on myös mukavat työkaverit joista saa virtaa omaan tekemiseensä.

Mitä harrastat vapaa-ajalla?

Harrastan kuntosalilla käymistä ja se auttaa minua jaksamaan töissä paremmin. Kesällä harrastan lentämistä  ja talvella laskettelen lumilaudalla. Vuosilomani pidän yleensä keväällä sekä talvella ja vietän ne matkustellen avo-vaimoni kanssa. Huikeimpia matkakokemuksia on ollut 14 päivän vaellus Mount Everestin base campille ja vaellus Torres del Painen kansallispuistossa Chilessä. Olen opiskellut koko työurani ajan työn ohella, joten vapaa-ajallakaan tekemisen puutetta ei ole vielä tullut. 

Mitä ovat sinun edelläkävijän vinkkisi mainioon päivään?

Kannattaa suunnitella työpäivänsä mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti ja käyttää erilaisia tekniikoita siihen että työpäivästään saa mahdollisimman tehokkaan. Itselleni tähän sopivat parhaiten kalenterin käyttö ja pomodoro- tekniikka. Tärkein vinkki työpäivään on kuitenkin positiivinen asenne, jonka avulla saa paljon virtaa työpäiväänsä!

henri.miettinen@cramo.com

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta