facebook tracking
Henri Miettinen

Henri Miettinen

Asennuspäällikkö – Asennus

Asennuspäällikkönä työskentelevä Henri Miettinen nauttii monipuolisesta tehtävänkuvastaan. Haasteista ja vaihtelusta nauttiva Henri myös kiivennyt Mount Everestin base campille.

Opiskeluaikana Henri aloitti työskentelyn rakennusalalla mm. rakennuttajana ja työnjohtajana.

-Rakennusinsinööriksi opiskelun aikana työskentelin rakennuttajana ja valvojana Kuopion Kaupungin Tilakeskuksella. Valmistumisen jälkeen siirryin Mijorak Oy:lle töihin ensin urakkalaskentaan, josta siirryin myöhemmin vastaavaksi työnjohtajaksi. Viimeisenä projektina olin mukana KYS sairaalan työmaalla vastaavana työnjohtajana.  Kerkesin työskennellä yrityksessä 2,5 vuotta ennen siirtymistäni Cramolle. Siirryin Cramolle aloittamaan logistiikkapalvelut tuotelinjan Kuopion yliopistollisen sairaalan työmaalle, jossa teimme uutta säde- rakennusta. Työskentelin logistiikkavastaavana noin vuoden ajan ennen siirtymistäni asennuspäälliköksi. Asennuspäällikkönä olen toiminut nyt 3,5 vuotta. 

Henri työskentelee nykyisessä roolissaan asennuspäällikkönä Itä-Suomen alueella. Hänen toimenkuvaansa kuuluu alueensa asennusliiketoiminnasta vastaaminen sekä erilaiset projektit. Hän on myös ollut vastaamassa yrityksen näkyvyydestä omalla alueellaan mm. messujen sekä oppilaitosvierailujen merkeissä.

-Toimin Asennuspäällikkönä A2 Itä ja A1 kaakko alueella. Vastuualueeni on laaja ja siihen kuuluu mm. asennusliiketoiminnasta vastaaminen omalla alueellani. Lisäksi olen mukana asennuksen kehitysprojekteissa kuten Cramo Fieldissä ja asennuksen hinnoittelutyökalun kehittämisessä.

Kuten monelle muullekin Cramolaiselle, on Henrillekin työkaverit ja työympäristö tärkeässä osassa työpäiviä. Tehtävien monipuolisuus mahdollistaa oman kehittymisen alan rautaisena ammattilaisena.

-Työpäivistäni tekee mainion, koska saan työskennellä monipuolisesti eri asioiden parissa eikä yksikään päivä ole samanlainen kuin toinen. Mainion työpäivästä myös tekee kun saan töitä valmiiksi ja siirryttyä eteenpäin seuraavan homman kimppuun. Cramolla on myös mukavat työkaverit joista saa virtaa omaan tekemiseensä.

Kiireet eivät vapaa-ajallakaan lopu, sillä Henri harrastaa aktiivisesti eri liikuntalajeja ympärivuoden. Myös lomamatkoilla tulee hakeuduttua erilaisten elämyksellisten kokemusten pariin.

-Harrastan kuntosalilla käymistä ja se auttaa minua jaksamaan töissä paremmin. Kesällä harrastan lentämistä purje- sekä moottorikoneella ja talvella laskettelen lumilaudalla. Vuosilomani pidän yleensä keväällä sekä talvella ja vietän ne matkustellen avo-vaimoni kanssa. Huikeimpia matkakokemuksia on ollut 14 päivän vaellus Mount Everestin base campille ja vaellus Torres del Painen kansallispuistossa Chilessä. Olen opiskellut koko työurani ajan työn ohella mm. ylemmässä ammattikorkeakoulussa, joten vapaa-ajallakaan tekemisen puutetta ei ole vielä tullut. 

henri.miettinen@cramo.com

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta