facebook tracking
Henri Miettinen

Henri Miettinen

Asennuspäällikkö – Asennus

Asennuspäällikkönä työskentelevä Henri Miettinen nauttii monipuolisesta tehtävänkuvastaan. Haasteista ja vaihtelusta nauttiva Henri on myös kiivennyt Mount Everestin base campille.

Kuinka päädyit Cramolle?

Rakennusinsinööriksi opiskelun aikana työskentelin rakennuttajana ja valvojana Kuopion Kaupungin Tilakeskuksella. Valmistumisen jälkeen tein erilaisia töitä rakennusalalla. Siirryin Cramolle aloittamaan logistiikkapalvelut tuotelinjan Kuopion yliopistollisen sairaalan työmaalle, jossa teimme uutta säde- rakennusta. Työskentelin logistiikkavastaavana noin vuoden ajan ennen siirtymistäni asennuspäälliköksi. Asennuspäällikkönä olen toiminut nyt 3,5 vuotta. 

Millainen työnkuva sinulla on?

Toimin Asennuspäällikkönä A2 Itä ja A1 kaakko alueella. Vastuualueeni on laaja ja siihen kuuluu mm. asennusliiketoiminnasta vastaaminen omalla alueellani. Lisäksi olen mukana asennuksen kehitysprojekteissa kuten Cramo Fieldissä ja asennuksen hinnoittelutyökalun kehittämisessä.

Mikä tekee työpäivästäsi mainion?

Työpäivistäni tekee mainion, koska saan työskennellä monipuolisesti eri asioiden parissa eikä yksikään päivä ole samanlainen kuin toinen. Mainion työpäivästä myös tekee kun saan töitä valmiiksi ja siirryttyä eteenpäin seuraavan homman kimppuun. Cramolla on myös mukavat työkaverit joista saa virtaa omaan tekemiseensä.

Mitä harrastat vapaa-ajalla?

Harrastan kuntosalilla käymistä ja se auttaa minua jaksamaan töissä paremmin. Kesällä harrastan lentämistä purje- sekä moottorikoneella ja talvella laskettelen lumilaudalla. Vuosilomani pidän yleensä keväällä sekä talvella ja vietän ne matkustellen avo-vaimoni kanssa. Huikeimpia matkakokemuksia on ollut 14 päivän vaellus Mount Everestin base campille ja vaellus Torres del Painen kansallispuistossa Chilessä. Olen opiskellut koko työurani ajan työn ohella mm. ylemmässä ammattikorkeakoulussa, joten vapaa-ajallakaan tekemisen puutetta ei ole vielä tullut. 

henri.miettinen@cramo.com

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta