facebook tracking
Tanja Viljakainen

Tanja Viljakainen

Asennuksen johtaja – Asennus

Kun Tanja bongasi talvella 2017 Cramon avoimen työpaikan asennuspalveluiden johtajana, hän ihmetteli, että mikä ihmeen asennus. Cramohan on rakennuskonevuokraamo – tai näin hän oli kuvitellut. Tarkempi tutustuminen yllätti ja tässä sitä nyt ollaan. Tanja on aikoinaan ollut Cramon asiakas, kun hän työskenteli kunnossapito palveluliiketoiminnassa ABB Oy Servicessä sekä Maintpartner Oy:ssa, jossa hän vastasi pääkaupunkiseudulla ja Päijät-Hämeessä teollisuuskunnossapito palveluliiketoiminnoista.

Millainen on työnkuvasi?

Cramolla vastaan Cramo Finlandin asennusliiketoiminnasta. Olen vastuussa toiminnan kannattavuudesta, toiminnan ja tarjoaman kehittämisestä asennuksen ammattilaisten kanssa. Toimin myös yhden Cramon 2018 painopistealueen (Yhteistyö ja johtaminen) sponsorina. On myös hyvä ymmärtää nykypäivänä jatkuvan kehityksen tarpeellisuus, tuleen ei voi jäädä makaamaan. Kaiken toiminnan perusta on yhteistyö asiakkaan, eri toimintojen sekä oman organisaation kanssa.

Mikä tekee työpäivästäsi mainion?

Tärkeintä on tehdä se mitä luvataan. Kaikki mitä tehdään, tehdään sovitusti, turvallisesti ja laadukkaasti loppuun saakka. Mahtavat työkaverit on parasta töissä. Myös vastuu ja jatkuvat erilaiset haasteet tuovat työhön mielekkyyttä. Plussaa on myös, ettei samanlaisia päiviä ei kalenterista löydy!

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Kuntosali on ollut vuosikausia rakkain harrastukseni. Sen lisäksi liikun sen minkä perhe-elämä antaa myöten. Mökkeilemme ja reissaamme aina kun on mahdollista.

tanja.viljakainen@cramo.com

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta