facebook tracking
Heli-Maria Lallinaho

Heli-Maria Lallinaho

HR Specialist – Hallinto

Heli-Maria on aloittanut syksyllä 2017 HR:n ja viestinnän roolissa. Monipuolisista työtehtävistä nauttiva Heli-Maria arvostaa kehittymismahdollisuuksia sekä mahtavia työkavereita, joista saa tukea päivittäisessä työssä.

 -HR- ja viestintäassistenttina pääsen työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa. Itseäni motivoi, kun pääsen osallistumaan laajasti erilaisiin projekteihin ja kehittämään samalla omaa osaamistani. Koska jaan toimenkuvani HR:n ja viestinnän kesken, pääsen hyvinkin vaihtelevasti tekemään erilaisia tehtäviä ja soveltamaan aikaisemmin opittuja taitoja. Yhteistyön tekeminen lähes kaikkien eri toimintojemme kanssa on todella mahtavaa ja samalla oppii tuntemaan organisaatiota todella laajasti.

Tällä hetkellä tehtäviini kuuluu mm. uutis- ja viestintäkirjeiden koostaminen sekä niiden lähettäminen, intrasivujen päivittäminen sekä uutisten kirjoittaminen. Lisäksi työtehtäviini kuulu erilaiset henkilöstöviestintään liittyvät asiat sekä henkilöstöjärjestelmän ylläpito. Olen päässyt mukaan myös tapahtumien järjestämiseen sekä erilaisten hallinnollisten asioiden parissa työskentelyyn.

- Aloitin Cramolla syyskuussa 2017. Itseltäni löytyy täysin erilainen koulutustausta rooliini nähden, sillä koulutukseltani olen Muotoilija (AMK). Työurani olen kuitenkin pääsääntöisesti tehnyt henkilöstöhallinnon puolella, sillä pohjakoulutukseltani olen YO-merkonomi ja aloittanut työuran palkanlaskennan parissa. Olin lähes kymmenen vuotta aikaisemmassa työpaikassani, kunnes itselle tuli mahdollisuus lähteä etsimään uusia tuulia työrintamalla.

Heli-Marian mielestä tärkein kyky omassa työssä on ihmisläheinen lähestymistapa ja tilannetaju. Myös avarakatseisuudesta sekä positiivisesta ajattelumallista on suuresti hyötyä.

- Tärkeimmät taidot omassa työssäni on ihmisläheinen työskentelytapa sekä kyky pitää monta lankaa samaan aikaan käsissä. Myös aito kiinnostus kaikkea sekä kaikkia kohtaan on todella tärkeää. Tiimityöskentelytaidot korostuu usein omassa roolissani ja parasta onkin aivoriiheillä työkavereiden kanssa ja saada paljon uusia ideoita kollegoilta sekä auttaa myös heitä omassa työssään. Monipuolisen työ- ja koulutushistoriani puolesta kyky ajatella sekä tarttua erilaisiin työtehtäviin käytännönläheisesti on iso plussa.

Työn joustavuus ja kannustava työilmapiiri auttavat jaksamaan kiireen keskellä. Työkaverit ovat se, jotka tukevat joka tilanteessa.

-Omasta päivästäni tekee mainion kannustava työilmapiiri sekä työkaverit. Vaikka työpäivä olisi kuinka kiireinen tahansa tai täynnä vastoinkäymisiä, työkaverit pelastavat aina päivän.

Matkustelu on sosiaaliselle Heli-Marialle sydäntä lähellä. Uusien kulttuurien kohtaaminen avartaa omaa ajattelua. Matkustelun lisäksi myös ruoanlaitto ja jooga ovat tärkeässä roolissa Heli-Marian elämässä.

 - Itselleni tärkeintä on omat läheiset ihmiset ja pyrin viettämään heidän kanssaan mahdollisimman paljon aikaa vapaa-ajalla. Rakastan myös matkustella ja kokea uusia asioita: esimerkiksi viime toukokuussa olin parisen viikkoa Vietnamissa reissaamassa ja kävin mm. pyöräilemässä riisipeltojen keskellä sekä kokkailemassa vietnamilaista ruokaa. Pyrin viikoittain käymään joogatunneilla, sillä ne ovat parasta rauhoittumista hektisen työviikon lomassa ja itselle tärkeä keino pitää huolta omasta hyvinvoinnista.

heli-maria.lallinaho@cramo.com

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta