facebook tracking
Heli-Maria Lallinaho

Heli-Maria Lallinaho

HR- ja viestintäassistentti – Hallinto

Millainen työnkuva sinulla on?

HR- ja viestintäassistenttina pääsen työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa. Itseäni motivoi, kun pääsen osallistumaan laajasti erilaisiin projekteihin ja kehittämään samalla omaa osaamistani. Koska jaan toimenkuvani HR:n ja viestinnän kesken, pääsen hyvinkin vaihtelevasti tekemään erilaisia tehtäviä ja soveltamaan aikaisemmin opittuja taitoja. Yhteistyön tekeminen lähes kaikkien eri toimintojemme kanssa on todella mahtavaa ja samalla oppii tuntemaan organisaatiota todella laajasti.

Tällä hetkellä tehtäviini kuuluu mm. uutis- ja viestintäkirjeiden koostaminen sekä niiden lähettäminen, intrasivujen päivittäminen sekä uutisten kirjoittaminen. Lisäksi työtehtäviini kuulu erilaiset henkilöstöviestintään liittyvät asiat sekä henkilöstöjärjestelmän ylläpito. Olen päässyt mukaan myös tapahtumien järjestämiseen sekä erilaisten hallinnollisten asioiden parissa työskentelyyn.

Miten päädyit Cramolle?

Aloitin Cramolla syyskuussa 2017. Itseltäni löytyy täysin erilainen koulutustausta rooliini nähden, sillä koulutukseltani olen Muotoilija (AMK). Työurani olen kuitenkin pääsääntöisesti tehnyt henkilöstöhallinnon puolella, sillä pohjakoulutukseltani olen YO-merkonomi ja työurani aloittanut palkanlaskennan parissa. Olin lähes kymmenen vuotta aikaisemmassa työpaikassani , kunnes tuli mahdollisuus lähteä etsimään uusia tuulia työrintamalla.

Millaisia taitoja tarvitset työssäsi?

Tärkeimmät taidot omassa työssäni on ihmisläheinen työskentelytapa sekä kyky pitää monta lankaa samaan aikaan käsissä. Myös aito kiinnostus kaikkea sekä kaikkia kohtaan on todella tärkeää. Tiimityöskentelytaidot korostuu usein omassa roolissani ja parasta onkin aivoriiheillä työkavereiden kanssa ja saada paljon uusia ideoita kollegoilta sekä auttaa myös heitä omassa työssään. Monipuolisen työ- ja koulutushistoriani puolesta kyky ajatella sekä tarttua erilaisiin työtehtäviin käytännönläheisesti on iso plussa.

Mikä tekee työpäivästäsi mainion?

Omasta päivästäni tekee mainion kannustava työilmapiiri sekä työkaverit. Vaikka työpäivä olisi kuinka kiireinen tahansa tai täynnä vastoinkäymisiä, työkaverit pelastavat aina päivän.

Mitä harrastat työajan ulkopuolella?

Itselleni tärkeintä on omat läheiset ihmiset ja pyrin viettämään heidän kanssaan mahdollisimman paljon aikaa vapaa-ajalla. Rakastan myös matkustella ja kokea uusia asioita: esimerkiksi viime toukokuussa olin parisen viikkoa Vietnamissa reissaamassa ja kävin mm. pyöräilemässä riisipeltojen keskellä sekä kokkailemassa vietnamilaista ruokaa. Pyrin viikoittain käymään joogatunneilla, sillä ne ovat parasta rauhoittumista hektisen työviikon lomassa ja itselle tärkeä keino pitää huolta omasta hyvinvoinnista.

heli-maria.lallinaho@cramo.com

Joko Cramo Finland Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@cramo.com
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta