facebook tracking
Mikko Tervakangas

Mikko Tervakangas

Aluemyyntipäällikkö – Myynti

Miten päädyit Cramolle?
Minulla on kaupallisen alan ammattikorkeakoulututkinto ja myynnillinen työ on aina ollut lähellä sydäntäni. Aloitin Cramolla alunperin jo vuonna 2011, jolloin toimin asiakaspäällikön tehtävissä sekä projektipäällikkönä Amerikan suurlähetystön työmaalla. Cramolta lähdin Veholle käynnistämään ja kehittämään varaosien tukkukauppaa. Cramo oli jäänyt kuitenkin itselleni mieleen pyörimään ja kun keväällä 2017 avautui aluemyyntipäällikön paikka, laitoin välittömästi hakemuksen eteenpäin. Sain paikan ja minusta tuntui heti siltä, kuin olisin palannut kotiin. Cramo on työnantajana erittäin mielenkiintoinen ja vakaa. Kansainvälisenä konsernina Cramo tarjoaa mahdollisuuksia kehittää itseään, sekä mahdollistaa toimimisen vuokrausalan etulinjassa. Cramolla on hyvä henki työyhteisön kesken ja tekemisen meininki.

Millainen työnkuva sinulla on?
Aluemyyntipäällikön toimenkuva on laaja ja mielenkiintoinen. Työhön kuuluu myynnin johtamista sekä sen kehittämistä. Huolehdin, että pk-seudun myynnissä pidetään kiinni tavoitejohtamisen toteuttamisesta sekä palaverikäytännöistä. Työssäni pääsen osallistumaan asiakaspäälliköiden arkeen ja sopimusneuvotteluihin. Pyrin kehittämään itseäni jatkuvasti niin vuokrausalan muutoksissa kuin myynninjohtamisessa.


Mikä tekee työpäivästäsi mainion?
Mahtava työilmapiiri: Cramolla on todella hyvä porukka töissä, niin myynnissä kuin muissakin toiminnoissa. Cramo haluaa jatkuvasti kehittää tekijöitään ja samalla myös kuunnella ihmisten kehitysideoita. Cramo kannustaa kehittymään ja  tarjoaa paljon mahdollisuuksia urakehitykseen. Meillä kukaan ei joudu yksin, vaan apua saa aina kun sitä vain pyytää. Myynnissä on käytössä hyvät ja nykyaikaiset työkalut, joten meillä on hyvät edellytykset toimia vuokrausalan esikuvana tulevaisuudessakin.


Mitä teet tai harrastat työajan ulkopuolella?
Perheeseeni kuuluu vaimoni Anette sekä espanjanvesikoira Jeppe. Arki minulla kuluu veneharrastuksen parissa sekä kuntoillessa. Perheelläni on myös mökki Korpilahdella, mihin karkaan aina kun viikonloppu siihen antaa mahdollisuuden. Harrastan myös laitesukellusta, joka toimii hyvänä vastapainona arjen kiireille - veden alla kun pitää toimia rauhassa ja nauttia hiljaisuudesta

mikko.tervakangas@cramo.com

0401801291

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta