facebook tracking
Valtteri Honkanen

Valtteri Honkanen

Vuokraamoesimies – Vuokraus

Valtteri Honkanen toimii Cramolla vuokraamoesimiehenä. Vahvan myynnillisen työtaustan omaava Valtteri motivoituu haasteellisista sekä monipuolisista työtehtävistä. Vastapainona työlle ja opiskelulle toimii urheiluharrastus sekä metallimusiikin kuunteleminen.

-Aiemmat työni ovat olleet voimakkaasti myyntiin keskittyviä: olen toiminut mm. Berner Pultilla myyntiedustajana, Colly Componentsilla myynti-insinöörinä ja Cortexilla avainasiakaspäällikkönä. Cortexilla
toimiessani aloitin opiskelut Laureassa ja keskityin vahvistamaan myynnillistä osaamista. Minulla oli jo jonkin aikaa ollut palava halu päästä takaisin rakennusteollisuuden pariin, ja kun tuli mahdollisuus siirtyä Cramolle esimiestehtäviin, niin olihan se tartuttava tilaisuuteen. Samalla myös opiskeluiden suunta muuttui enemmän johtamisen ja esimiestyöskentelyn puolelle. Näin saan sopivassa määrin yhdistettyä teoriaa ja käytäntöä, kun opiskelut ja työskentely tukevat toinen toistaan.

Valtterin vastuualueena on toimia Cramon projektipisteiden vuokraamoesimiehenä. Esimiehen roolissa Valtterin työpäivät koostuvat laajasti erilaisista työtehtävistä sekä oman henkilöstön tukemisesta.

-Työnkuvani on erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen. Pääsen vaikuttamaan projektipisteen aloitukseen omalla panoksellani hyvinkin paljon aina tonttien kartoituksesta henkilöstön palkkaamiseen sekä kaluston hankintaan ja hallintaan. Työpäivät ovat hyvin erilaisia. Välillä on hallinnollisia töitä, klusterin palavereita ja muita yrityksen prosesseihin liittyviä töitä, ja välillä taas pääsee vetämään haalarit jalkaan ja hoitamaan asiakassuhteita ja –palvelua myynnin kanssa. Tavoitteeni esimiehenä on, että alaisillani on aina mainio päivä työmaalla ja heistä on mukava tulla töihin.  

Mutta mikä sitten tekee Valtterin omasta työpäivästä mainion?

-Hyvät työkaverit ja työnantaja, joka haluaa kehittää toimintaansa. Minulle on erittäin tärkeätä, että voin omalla toiminnallani auttaa muita tiimejä ja toimintoja "yli rajojen". Puhalletaan yhteen hiileen, niin
saadaan yhdessä Cramo nostettua tavoitteisiin ja ylikin.

Vapaa-ajalla Valtterin arjen täyttää yhteinen aika vaimon sekä Maximus-koiran kanssa. Urheilullinen Valtteri harrastaa myös jalkapalloa niin itse pelaamalla kuin valmentamalla nuorempia tulevaisuuden tähtipelaajia.

-Asun Espoossa vaimoni kanssa ja talouteemme kuuluu bokseri Maximus, jonka kanssa ei rauhallisia tai tylsiä hetkiä pääse muodostumaan. Työn ja opiskelun vastapainoksi pelaan jalkapalloa sekä valmennan Espoon Palloseurassa 05-syntyneitä tyttöjä. Seuraan myös hyvin tiiviisti Englannin Valioliigaa ja suosikkiseurani on Lontoolainen Arsenal. Mahdollisuuksien mukaan tulee myös reissailtua sekä kotimaassa että ulkomailla. Metallimusiikki on lähellä sydäntäni ja saan siitä voimaa. Minuun voikin törmätä kesäisin Tuska-festareilla moshpitin pyörteistä ja adrenaliinia virtaavista wall of deatheistä.

valtteri.honkanen@cramo.com

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta