Cramo Finland Oy logotype

Valtteri Honkanen

Vuokrauspäällikkö – Vuokraus

Kuinka päädyit Cramolle?

Aiemmat työni ovat olleet voimakkaasti myyntiin keskittyviä töitä, Berner Pultilla myyntiedustajana, Colly Componentsilla myynti-insinöörinä ja Cortexilla avainasiakaspäällikkönä. Cortexilla toimiessani aloitin opiskelut Laurean AMK:ssa Liiketalouden linjalla ja keskityin vahvistamaan myynnillistä osaamista. Minulla oli jo jonkin aikaa ollut palava halu päästä takaisin rakennusteollisuuden pariin, ja kun tuli mahdollisuus siirtyä Cramolle esimiestehtäviin, niin olihan se tartuttava tilaisuuteen. Samalla myös opiskeluiden suunta muuttui enemmän johtamisen ja esimiestyöskentelyn puolelle. Näin saan sopivassa määrin teoriaa ja käytäntöä, kun opiskelut ja työskentely tukevat toinen toistaan.

Minkälainen työnkuva sinulla on?

Esimiestyö Cramolla on muuttumassa yhä enemmän kohti valmentavaa ja sparraavaa esimiestyötä. Pidän suunnattomasti siitä kun pääsen miettimään yhdessä tiimini kanssa uusia keinoja haasteiden ratkaisuihin. Valmentavasta otteesta ja hyvästä pelisilmästä on etua, kun mennään tiimiläisten kanssa kohti uusia haasteita.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on hyvät työkaverit ja työnantaja, joka haluaa kehittää toimintaansa. Vuokrauspäällikkönä työnkuvani on erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen. Työpäivät ovat hyvin erilaisia. Välillä on hallinnollisia töitä, palavereita ja muita yrityksen prosesseihin liittyviä töitä ja kehityshankkeita. Tavoitteeni esimiehenä on, että alaisillani on aina Mainio päivä työmaalla ja heistä on mukava tulla töihin.

 

Mitä harrastat vapaa-ajalla?

 

Asun Espoossa vaimoni kanssa ja talouteemme kuuluu bokseri Maximus, jonka kanssa ei rauhallisia tai tylsiä hetkiä pääse muodostumaan. Työn ja opiskelun vastapainoksi pelaan jalkapalloa sekä valmennan Espoon Palloseurassa 05-syntyneitä tyttöjä. Seuraan myös hyvin tiiviisti Englannin Valioliigaa ja suosikkiseurani on Lontoolainen Arsenal. Mahdollisuuksien mukaan tulee reissailtua sekä kotimassa että ulkomailla. Metallimusiikki on lähellä sydäntäni ja minuun voikin törmätä kesäisin Tuska-festareilla mosh piteissä ja wall of deatheissä.

Mitkä ovat sinun edelläkävijän vinkkisi mainioon päivään?

Positiivisuus luo lisää positiivisuutta. Minulle on erittäin tärkeätä, että voin omalla toiminnallani auttaa muita tiimejä ja toimintoja "yli rajojen". Puhalletaan yhteen hiileen, niin saadaan yhdessä Cramo nostettua tavoitteisiin ja ylikin.

Muutama kollegani