facebook tracking
Osasto

Asennus

Connect
Tarjoamme rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja.

Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa julkisivu-, sähköistys-, valaistus- ja olosuhdehallinnan palvelut, eli lämmitys-, kosteudenhallinta- ja kuivauspalvelut sekä pölyntorjunta ja ilmatiiviyspalvelut. Palvelukokonaisuutemme kattavat myös työmaatilapalvelut, kulunvalvonnan, etävartioinnin ja työturvallisuusratkaisut.

Työkavereitasi asennuksessa:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Työkulttuurimme perustuu yhteistyöhön, toisten tukemiseen ja tiedon jakamiseen. Siksi Cramolla on niin vahva yhteishenki.  Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua.  Tavoitteemme on nostaa yrityksemme ja toimialamme uudelle tasolle. Päästäksemme tavoitteeseemme tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. 

Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.Työllistämme muun muassa vuokraamo- ja huoltotyöntekijöitä, asentajia, työnjohtajia, asiantuntijoita ja muita toimistotyöntekijöitä.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta