facebook tracking
Osasto

Myynti

Connect
Teemme asiakkaan arjesta helpompaa.

Meillä on halua ja kykyä ratkaista työmaalla ilmenevät haasteet, olivatpa ne suuria tai pieniä. Asiakkaidemme tarpeet ja toiveet ohjaavat palveluamme. Ne huomioimalla rakennamme luottamuksellista asiakassuhdetta. Myynti tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden lisäksi myös vuokrauksen, asennuksen ja hallinnon kanssa.

Työkavereitasi myynnissä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Työkulttuurimme perustuu yhteistyöhön, toisten tukemiseen ja tiedon jakamiseen. Siksi Cramolla on niin vahva yhteishenki.  Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua.  Tavoitteemme on nostaa yrityksemme ja toimialamme uudelle tasolle. Päästäksemme tavoitteeseemme tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. 

Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.Työllistämme muun muassa vuokraamo- ja huoltotyöntekijöitä, asentajia, työnjohtajia, asiantuntijoita ja muita toimistotyöntekijöitä.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta