Cramo Finland Oy logotype

Saku Leiviskä

Työnjohtaja – Asennus

Asennuksen työnjohtajana Jyväskylän alueella työskentelevä Saku Leiviskä motivoituu monipuolisista työtehtävistä sekä mahtavasta työporukasta. Cramolla vuodesta 2010 työskennellyt Saku omaa vahvan ammattiosaamisen asennuksen eri toiminnoista.

Kuinka Päädyit Cramolle?

Päädyin Cramolle sattumalta: naapurini työskenteli Cramolla ja vinkkasi minulle avoimesta työpaikasta työmaapalveluiden puolella. Tällä hetkellä toimin asentajana Jyväskylän asennuspalvelussa. Työnkuvaani kuuluu: kosteudenmittaus, teline,-hissi,-mastolava,-lämmitys -ja työmaatilojen asennukset. 

Mitä työssäsi vaaditaan?

Työnjohtajan työssä vaaditaan joustavuutta, sopeutumiskykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Ammattiosaaminen rakentuu koulutuksen ja tekemisen kautta. Varmuus tekemiseen tulee myös monipuolisista työtehtävistä sekä alan ymmärryksestä, jota on vuosien saatossa kertynyt.

Mikä tekee työpäivästäsi mainion?

Ehdottomasti työkaverit ovat se, mikä saa viihtymään töissä. Töihin on aina mukava mennä ja tukea saa tarvittaessa. Myös työn monimuotoisuus ja vaihtelevuus on iso plussa ja mikään päivä ei ole samanlainen. Olen myös päässyt työskentelemään oman osaamiseni myötä myös työnjohtajana projektipisteellä ja saanut taas lisää kokemusta ja näkökulmaa.

Mikä on parasta työssäsi?

Se mahtava tunne, kun työt menee suunnitelmien mukaan ja asiakas on tyytyväinen. Isossa organisaatioissa tässä on haastetta, mutta toisaalta haasteet motivoivat suoriutumaan aina kerta kerralta paremmin. Asiakkailta saatu palaute on arvokasta oman kehittymisen kannalta. 

Mitä harrastat vapaa-ajalla?

Perheen kanssa tulee vietettyä paljon aikaa. Omaa-aikaa saan harrastusteni kautta. Jaksamista työpäiviin tulee urheiluharrastusteni kautta. Jujutsu-harrastukseni vaatii kärsivällisyyttä ja jatkuvaa itsensä voittamista niin henkisesti kuin fyysisesti. On mahtava tunne, kun voittaa itsensä ja huomaa oman kehittymisensä lajin parissa.

Muutama kollegani