facebook tracking

Tampereen toimipisteellä työskentelevä Aapo löysi tiensä Cramolle 15-vuotiaana, jolloin hän etsi ensimmäistä kesätyöpaikkaa. Tradenomiksi opiskeleva Aapo nauttii monipuolisista työtehtävistä ja samalla mahdollisuudesta oppia uutta.

- Pääsin Hämeenlinnan toimipisteelle kesätöihin varastoapulaiseksi perhetuttujen avulla. Työ oli mielekästä ja monipuolista, joten hain seuraavana kesänä uudelleen. Tässä vaiheessa minulle oli kertynyt jo kohtuullisen hyvin tietoa ja taitoa kalustosta, joten löysin tieni takaisin kesätöihin vielä pari kertaa. Nyt kuitenkin tuli ajankohtaiseksi löytää tradenomille sopivampaa tekemistä, joten olin jälleen yhteydessä Cramoon ja esitin toiveeni, että pääsisin tekemään harjoitteluun liittyviä tehtäviä, jolloin sain ehdotuksen siirtyä Tampereen pisteelle, jossa riittäisi ns. toimistotehtäviä enemmän.

- Olen valmistunut lukiosta 2014, jonka jälkeen kävin armeijan ja aloitin opiskelun Hämeen ammattikorkeakoulussa. Opiskelu alkaa olla loppusuoralla, ja tarkoitus olisikin harjoittelun jälkeen suorittaa opinnäytetyö ja siirtyä siitä työelämään. Tämä työharjoittelu on
opettanut minulle paljon, yleisen työelämäkokemuksen lisäksi olen saanut kokeilla käytännössä myös koulussa opittuja asioita.

Harjoittelijan näkökulmasta Cramo näyttää suurelta mainiolta paikalta kehittää omaa osaamistaan, pohtii Aapo. Suuri yritys on täynnä avoimia ovia, ja työtä löytyy niin monenlaista, ettei kaikkea ehdi yhdessä harjoittelujaksossa mitenkään edes opetella. 

- Työkavereista on ollut suuri apu uusien asioiden opettelemisessa, tekemistä riittää niin, että varmasti pääsee kokeilemaan opittuja asioita käytännössä. Työskentelen vuokraamon tiskillä asiakaspalvelijana ja käsittelen vuokrasopimuksia, laskuja, hyvityksiä ja oikeastaan kaikkea mahdollista, mitä vuokraamotyöntekijän työtehtäviin kuuluu. Kuitenkin kesälomakaudella saattaa välillä joutua tuuraamaan lomalla olevaa työkaveria, jolloin saattaa päästä siirtymään pois tietokoneen ääreltä fyysisemmän työn pariin.

Työpäivän jälkeen on mukava rentoutua tietokonepelien parissa. Aapolle pelaaminen on hyvä keino viettää kavereiden kanssa yhteistä aikaa.

- Kavereiden kanssa pelaaminen on mukavaa ja rentouttavaa ajanvietettä stressaavan työpäivän jälkeen. Muihin harrastuksiin kuuluu lenkkeily ja aina välillä tulee harrasteltua mm. Airsoftia tai muuta vähän reippaampaa. 

 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta