Cramo Finland Oy logotype

Jaana Suomi

HR-päällikkö – Hallinto

Miten päädyit Cramolle töihin?

Tulin 16 vuotta sitten Suomen Projektivuokraukseen töihin. Yrityksen toiminta on tullut tutuksi monipuolisten tehtävien kautta mm. myynti- ja ostoreskontran hoitamisesta, laskutuksesta, asiakasreklamaatioiden käsittelystä. Matkalla olen nähnyt paljon yrityskauppoja ja eri yritysten yhteensulautumisia. 

Noin kymmenen vuoden ajan työskentelin johdon assistenttina ja HR-asiantuntijana. Maaliskuusta 2018 alkaen olen työskennellyt yrityksemme HR-päällikkönä. On suuri rikkaus, kun on työskennellyt yrityksessä pitkään ja päässyt työskentelemään eri tehtävissä. Olen oppinut paljon alasta ja yrityksen liiketoiminnasta.

Cramo tukee työntekijöiden koulutusta ja osaamisen kehittämistä, minäkin olen töiden ohessa suorittanut henkilöstöpäällikön tutkinnon, henkilöstöassistentin tutkinnon sekä muita erilaisia lyhyempiä opintokokonaisuuksia.

Millainen työnkuva sinulla on?

Lähes joka päivä on erilainen, mutta on tietysti myös rutiininomaisia töitäkin. Päiviin mahtuu mm. erilaisista asioista viestimistä henkilöstölle, osaamisen kehittämisen ja työhyvinvointiasioiden suunnittelua, esimiesten opastamista työsuhdeasioissa ja tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppaneiden kanssa.   

Tehtävässäni tarvitaan organisointitaitoja, vuorovaikutustaitoja , hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä työlainsäädännön hallintaa.

On mukavaa kun saan olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä ja jokainen päivä on erilainen. Teen tiivistä yhteistyötä viestinnän ja muiden liiketoimintojen kanssa.

JAANAN MAINION PÄIVÄN PERIAATTEET:

Työpäivään pitää aina mahtua myös naurua, suhtautua asioihin positiivisesti ja venyttelytaukoja ei saa unohtaa päivän aikana.

Muutama kollegani