facebook tracking
Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Vuokrauksen johtaja – Vuokraus

Vuokrauksen johtaja Tuomas Myllynen siivosi kaksikymmentä vuotta sitten Tampereen Kuljussa siirrettäviä tiloja. Nyt hän johtaa 220 henkilön vuokrausyksikköä Tampereen Arvionkadulta ja viihtyy hyvin. Kuljun siivoustyöt vaihtuivat opiskeluaikana Ylöjärvellä varastohommiksi ja vähitellen opintojen edetessä kesätyöpaikka olikin jo konttorin puolella ja IT-projektien parissa.

— Aloin tehdä 2006 dippatyötä Ylöjärvellä ja valmistuin 2008. Saman vuonna siirryin yleisvuokraukseen vetämään Suomen IT-tiimiä ja olin mukana muun muassa Rentalin käyttöönottoprojektissa. 2011 Tein mukavan puolen vuoden visiitin julkisivupalvelujen tuotelinjaan, josta sitten organisaatiomuutosten kautta tulin vuokrauksen vetäjäksi 2013 alkaen, tiivistää Tuomas Cramo-vuosiaan.

Tuomas on edennyt kesätyöpaikasta vuokrauksen johtajaksi. Hänen mielestään Cramon tapana on edelleenkin tukea heitä, jotka haluavat edetä työtehtävissään. Tuomaksen mielestä talossa on tekemisen meininki.

— Olen tykännyt olla Cramolla, koska työtehtäväni ovat vaihdelleet ja aina on tullut jotain uutta haastetta työhön. Asioita on voinut katsoa monesta eri suunnasta. Iso merkitys on sillä, että täällä on töissä mahtavaa porukkaa. Työ ja työkaverit sekä hyvä ilmapiiri vaikuttavat eniten työssä viihtymiseen.

Vuoden 2016 syksy oli Myllysillä kiireistä aikaa, kun perheen uusin tulokas syntyi lokakuussa ja kaksivuotias isosisko sai pirteän pikkuveljen. Tuomas miettii, ettei ole erityisesti pohtinut uran ja lapsiperhearjen yhdistämistä. Hänen mielestään tärkeintä on, että pitää työ- ja kotiasiat erillään.

— Yritän huolehtia, etteivät työpäivät veny liikaa. Toisaalta en vastaile sähköposteihin enää kotona. Jaksamisessa auttaa, että varaa aikaa liikunnalle ja levolle. Pelaan puulaakijääkiekkoa, jonka pelit ovat iltamyöhällä. Tavallisen kuntoliikunnan, kuten lenkkeilyn, voi myös ajoittaa perheelle sopivaan aikaan. Olen huomannut, että jos ei liiku, niin väsähtää.

Tee töitä kanssani

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta