Cramo Finland Oy logotype

Tuomas Myllynen

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Tuomas Myllynen siivosi kaksikymmentä vuotta sitten Tampereen Kuljussa siirrettäviä tiloja. Nyt hän on toimitusjohtaja ja viihtyy tehtävässä hyvin. Siivoustyöt vaihtuivat opiskeluaikana Ylöjärvellä varastohommiksi ja vähitellen opintojen edetessä kesätyöpaikka olikin jo konttorin puolella ja IT-projektien parissa.

Kuinka päädyit Cramolle?

Aloin tehdä 2006 dippatyötä Ylöjärvellä ja valmistuin 2008. Saman vuonna siirryin yleisvuokraukseen vetämään Suomen IT-tiimiä ja olin mukana muun muassa Rentalin käyttöönottoprojektissa. 2011 Tein mukavan puolen vuoden visiitin julkisivupalvelujen tuotelinjaan, josta sitten organisaatiomuutosten kautta tulin vuokrauksen vetäjäksi 2013 alkaen. Organisaatiomuutoksen myötä 2019 tehtäväni vaihtui myyntijohtajaksi ja sen jälkeen toimitusjohtajaksi.

Mikä on parasta työssäsi?

Olen tykännyt olla Cramolla, koska työtehtäväni ovat vaihdelleet ja aina on tullut jotain uutta haastetta työhön. Asioita on voinut katsoa monesta eri suunnasta. Iso merkitys on sillä, että täällä on töissä mahtavaa porukkaa. Työ ja työkaverit sekä hyvä ilmapiiri vaikuttavat eniten työssä viihtymiseen.

Mitä harrastat vapaa-ajalla?

Pelaan puulaakijääkiekkoa, jonka pelit ovat iltamyöhällä. Tavallisen kuntoliikunnan, kuten lenkkeilyn, voi myös ajoittaa perheelle sopivaan aikaan. Olen huomannut, että jos ei liiku, niin väsähtää.