Cramo Finland Oy logotype

Jukka Tuominen

Vuokrauspäällikkö – Vuokraus

Jukka Tuominen tietää etteivät työt hoidu yksin puurtaen. Mainion päivän elementtejä ovat tyytyväinen asiakas, mukava työporukka ja onnistumisen kokemukset.

Miten päädyit Cramolle töihin?

Minulla on rakennusalan sekä varasto- että logistiikkalan koulutus ja olen aikaisemmin työskennellyt melkein kymmenen vuotta Lemminkäinen Talo Oy:n kalustonhallinnan parissa. Tulin Cramolle kaupanpäällisenä 2010 vuonna, kun Lemminkäinen ulkoisti rakennuskalustonsa ja kalustonhallintansa Cramolle. Rakennuskoneiden parissa ja konevuokrausalalla olen siis työskennelyt jo vuodesta 2003 alkaen.

Millainen työnkuva sinulla on?

Työnkuvani on johtaa alueeni vuokraamoja ja keskittämispistettä Cramon vision ja tahtotilan mukaisesti. Cramo haluaa luoda mainion päivän työmaalle ja sen aikaansaamiseksi meidän tulee tehdä töitä asiakas keskiössä ja olla valmiita auttamaan asiakasta kaikissa mahdollisissa vuokraus ja palvelutarpeissa. Toimipisteiden ja keskittämispisteen toimintojen pitää olla sillä tasolla että tämä on mahdollista asiakkaille luoda joka päivä. Tehtäväni on siis varmistaa tämä lupaus asiakkaille. Vuorovaikutustaidot ja kuuntelu ovat tärkeitä asioita omata sekä viestinnälliset taidot, että osaa viedä viestiä ymmärrettävästi henkilökunnalle.

Mikä on parasta työssäsi?

Saan tehdä töitä mukavien ja ammattitaitoisten ihmisten kanssa, käsitellä paljon erilaisia asioita ja olla mukana vaikuttamassa Cramon tulevaisuuteen. Pystyn rytmittämään omaa työtäni suurimmalta osalta, eikä ole kahta samanlaista päivää. Hyvät tiimit eri toimipisteillä ovat myös tärkeä elementti ja heidän kanssa on mukava ratkaista paikallisia ongelmia ja tilanteita parhalla mahdollisella tavalla.

Mitä harrastat vapaa-ajalla?

Pelaan salibandya harrasteporukassa kerran viikossa sekä pyrin käymään salilla pari kertaa viikossa myös. Muutoin pyrin liikkumaan aina paikan tullen joko kävelylenkeillä tai puuhastelemalla jotain kotipihalla muun perheen kanssa.

Mitä ovat sinun edelläkävijän vinkkisi mainioon päivään?

1. Ole luottamuksen arvoinen: Sovitaan, mitä tehdään ja tehdään se, mitä on sovittu.

2. Älä anna turhia lupauksia: Toimi reilusti asiakasta kohtaan.

3. Asiakkaan etu on oma etu: Toimi niin, että asiakas tulee uudelleen. Asiakassuhde alkaa vasta silloin, kun asiakas tulee toisen ja kolmannen kerran.

Muutama kollegani