facebook tracking
Jukka Tuominen

Jukka Tuominen

Vuokraamoesimies – Vuokraus

Turun alueen vuokraamoesimies Jukka Tuominen tietää etteivät työt hoidu yksin puurtaen. Mainion päivän elementtejä ovat tyytyväinen asiakas, mukava työporukka ja onnistumisen kokemukset.

Miten päädyit Cramolle töihin?

Tulin taloon kaupanpäällisenä 2010 vuonna, kun Lemminkäinen ulkoisti kalustoaan ja kalustonhallintaa Cramolle. Aloitin ensin vuokraamotyöntekijänä ja siirryin sitten esimieheksi. Rakennuskoneiden parissa olen työskennellyt vuodesta 2003 alkaen.

Tärkeimmät taidot vuokraamoesimiehen tehtävässä?

Työnteon perusperiaatteena on: ”Sovitaan, mitä tehdään ja tehdään se, mitä on sovittu”. Lupaukset tulee pitää asiakkaille päin, mutta myös talon sisällä. Vuokraus- ja asennuspalveluissa pitää tietää, missä myynnin kanssa mennään jotta lopputulos on asiakkaan suuntaan toivotunlainen.

Vuokraamoesimiehen työ vaatii joustavuutta ja hyvää pelisilmää. Päiviä ei voi kovasti suunnitella etukäteen, vaikka töiden viikkorunko onkin olemassa. Minä ole se, joka ottaa yllättävät tilanteet hoitoonsa. Asioihin pitää reagoida heti, jotta homma saadaan toimimaan. Silmät ja korvat tulee pitää koko ajan avoinna. Valvon että asiat tapahtuvat Cramon laadukkaan toiminnan mukaisesti.

Mikä on parasta työssäsi?

Vaikka Varsinaissuomalaisia luonnehditaan varauksellisiksi, osaa Cramon Turun toimipisteen väki olla joustavaa ja sosiaalista. Tästä on esimerkkinä yhteistyö Cramon Porin toimipisteen kanssa. Meille tutulla Turun seudun asiakkaalla alkoi Porissa työmaa. Pori oli kavereille vieras alue toimia, joten päätimme auttaa heitä verkostoitumisessa. Tutustutimme asiakkaan meidän Porin porukkaan, jotka taas tuntevat rakennusalan ihmiset omalla seudullaan. Olimme mukana alkupalaverissa käynnistämässä yhteistyötä, ja jatkossa homma toimi siellä paikallisin voimin.

Mitä harrastat vapaa-ajalla?

Asun vaimon ja kahden pienen lapsen kanssa maaseudulla Turun Paattisissa. Harrastan liikuntaa pelaamalla salibandyä kerran viikossa. Lapsiperheessä on aina vauhti päällä, ja olenkin löytänyt itselleni harrastuksen, jossa otan itselleni hetken aikaa. Poltan sikareja. Se alkaa sikarin maun valinnasta, leikkaamisesta ja rauhallisesta polttamisesta.

JUKAN MAINION PÄIVÄN PERIAATTEET:

1. OLE LUOTTAMUKSEN ARVOINEN
Sovitaan, mitään tehdään ja tehdään se, mitä on sovittu.

2. ÄLÄ ANNA TURHIA LUPAUKSIA
Toimi reilusti asiakasta kohtaan. Älä anna turhia lupauksia, jotta toimitusajat pitävät.

3. ASIAKAAN ETU ON OMA ETU
Toimi niin, että asiakas tulee uudelleen. Asiakassuhde alkaa vasta silloin, kun asiakas tulee toisen ja kolmannen kerran.

jukka.tuominen@cramo.com

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta