facebook tracking
Mika Wilén

Mika Wilén

Vuokraamotyöntekijä – Vuokraus

Mika Wilén toimii vuokraamotyöntekijänä Tuusulan vuokraamolla.

Millainen työnkuva sinulla on?

Olen vuokraamotyöntekijä Cramon Tuusulan vuokraamolla. Teen vuokraussopimuksia asiakkaille. Enimmäkseen työ hoituu puhelimessa ja sähköpostilla, mutta aina silloin tällöin asiakkaat käyvät paikan päällä vuokraamassa tarvikkeita. Laadin sopimukset, otan niihin asiakkaalta kuittauksen, laitan vuokrattavat koneet ja laitteet kuntoon ja lähetän ne asiakkaalle. Suurin osa asiakkaistani on yrityksiä.

Miten päädyit Cramolle?

Ennen Cramolle siirtymistä olin hetken aikaa rakennuksilla töissä. Sitä ennen myin työkaluja ja -koneita Hong Kong -tavaratalossa Keravalla. Edeltävät työt valmensivat hyvin tähän hommaan, jossa pitää tuntea vuokraamansa laitteet ja koneet kuin omat taskunsa.

Millaisia taitoja tarvitset työssäsi?

On hyvä olla kiinnostunut työkoneista ja -laitteista. Tämä on asiakaspalvelua, joten ihmisten kanssa pitää tulla juttuun. Minulta se sujuu luonnostaan, koska olen sosiaalinen persoona. Työ edellyttää myös tarkkuutta esimerkiksi hinnoittelussa. Neuvottelutaitoja tarvitsen, kun kone esimerkiksi rikkoutuu työmaalla ja selvitän asiaa asiakkaan kanssa.

Mikä on parasta työssäsi?

Nautin eniten asiakastyöstä. Tässä työssä ratkaisee asenne: pitää ymmärtää, että palvelee asiakkaita. Työpäivästäni tekee mainion se, kun on sopivasti tekemistä ja keikat hoituvat ilman erityisempiä ongelmia.

Kuinka vietät vapaa-aikaasi?

Harrastan musiikin kuuntelua ja tv-sarjojen katsomista

mika.wilen2@cramo.com

+358406402577

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta